admin / content, fysioblauwestad juni - 26 - 2018 Reageren uitgeschakeld

Welkom bij Fysiotherapie & Fitness Blauwestad.
De praktijk is sinds jaar en dag bekend als de praktijk “J.H. De Jonge”, maar heet sinds de opening van het gezondheidscentrum in Oostwold Fysiotherapie & Fitness Blauwestad.


De praktijk is gevestigd op twee locaties, namelijk in Midwolda (Hoethslaan 2a) en in het gezondheidscentrum in Oostwold (Oosterweg 2e). In de laatste wordt tevens trainingstherapie gegeven in onze oefenzaal.


Wij willen in de praktijk optimale kwaliteit leveren en daarom staan wij allemaal ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het KNGF, wat betekent dat wij werken volgens de richtlijnen, voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden voor de behandeling, bijscholingen volgen en praktijkervaring hebben. Ook staan wij allen ingeschreven bij het BIG register.